Accommodaties

CONSTRUCTIE

Accommodaties instellen

Als er gasten, crewleden of artiesten een overnachting nodig hebben, kunnen er accommodaties worden ingesteld. Accommodaties worden op dezelfde manier aangevraagd en toegewezen als accreditatie items.

Eerst moet er een locatie toegevoegd worden. Aan deze locatie kun je accommodaties toevoegen. Een voorbeeld ter verduidelijking: Je hebt een zes kamers in een nabij hotel geboekt. Het hotel is de locatie. Je voegt hier zes accommodaties aan toe en vernoemt deze naar de kamernummers.

• Toevoegen van een locatie.
  1. Selecteer het evenement vanuit het ‘Launchpad’.
  2. Ga naar ‘Instellingen’.
  3. Klik op ‘Accreditaties / Accommodaties’.
  4. Ga daarna naar ‘Voeg locatie toe’.
  5. Vul de gevraagde informatie in.
  6. Klik op ‘Voeg locatie toe’.
  7. Done. Laten we nu accommodaties toevoegen aan deze locatie.

• Toevoegen van accommodaties.
  1. Ga naar ‘Instellingen’.
  2. Klik op ‘Accreditaties / Accommodaties’.
  3. Klik bij de gewenste locatie op de ‘+’ knop.
  4. Vul aan de linkerkant in wat voor type deze accommodatie is. Bijvoorbeeld ‘Drie-persoons kamer’.
  5. Geef de maximale bezetting van de accommodatie aan, de eventuele verkoopprijs en de inkoopprijs.
  6. Aan de rechterkant geef je middels de vinkjes aan op welke dagen deze accommodatie beschikbaar is en of er vroeg ingecheckt of laat uitgecheckt kan worden. Door ook een aantal in te vullen geef je aan hoeveel van deze accommodaties je beschikbaar hebt.
  7. Klik op ‘Toevoegen’.

Het is ook mogelijk accommodaties toe te voegen via het artiestenprofiel

Dit doe je door naar het profiel van de desbetreffende artiest te gaan. Scroll door het profiel tot je het kopje ‘Accommodatie’ ziet staan. Klik op het plusje en vervolgens kun je via dezelfde manier een locatie en accommodatie toevoegen. Op deze manier vul je de gegevens van beide items in via hetzelfde pop-up venster.

Toewijzen van accommodaties

Er zijn twee opties om accommodaties te laten aanvragen.