Goedkeuren van crowd lijsten

De crowd lijsten (ofwel; bezoekerslijsten) moeten worden goedgekeurd, zodat men de tickets kan ontvangen. Als je de optie ‘automatische goedkeuring’ niet hebt aangevinkt bij het toevoegen van de bezoekerslijst, dan dien je handmatig de lijst goed te keuren.

Hieronder de stappen voor het handmatig goed keuren van een bezoekerslijst:

1. Ga via het menu aan de linkerzijde naar de bezoekersgroep waarvan je een lijst wilt goedkeuren.
  2. Klik op ‘Lijsten’.
  3. Selecteer de lijst of lijsten die je wilt goedkeuren.
  4. Er verschijnt een balk onderin het scherm, hier zijn er een aantal opties mogelijk. Selecteer ’Goedkeuren’.
  5. Klik op ‘Toepassen’.
  6. Voila, you’re done.