Ingangen instellen

Stel je ingangen in zodat je bezoekers weten waar zij moeten inchecken.

1. Selecteer het juiste evenement vanuit het ‘Launchpad’.
  2. Ga naar ‘Instellingen’.
  3. Klik op ‘Algemeen’.
  4. Klik op ‘Locatie en ingangen’.
  5. Klik op ‘Ingang toevoegen’.
  6. Geef de ingang een naam. Bijvoorbeeld: hoofdingang, artiesteningang, etc.
  7. Geef eventueel het adres van deze ingang aan. Dit is handig om te doen wanneer er sprake is van een groot evenementen terrein met ingangen aan verschillende zijden van het terrein.
  8. Klik op ‘Ingang toevoegen’.
  9. Finito.

Bij ‘Ingangen per bezoekersgroep’ kun je instellen welke ingang er standaard weergeven wordt voor een bezoekersgroep. Let wel op, wanneer je pas net een ingang hebt toegevoegd dien je eerst de pagina te verversen voordat deze ingang bij de opties komt te staan.