Gebruikers toevoegen & gebruikersrollen

Toevoegen van individuele personen

Je kunt individuele/losse personen toevoegen. Los toegevoegde personen worden automatisch goedgekeurd. Dit betekent dat deze personen hun ticket ontvangen wanneer de tickets worden uitgestuurd.

Hoe voeg je losse personen toe? Wij gebruiken bezoekerstype ‘Crew’ als voorbeeld:

1. Klik op ‘Crew’ in het linker menu en daarin nogmaals op ‘Crew’.
  2. Klik daarna op ‘Toevoegen’ rechts bovenin het scherm.
  3. Vul de contactgegevens van het crewlid in.
  4. Selecteer het segment waar het crewlid onder valt en via welke ingang deze persoon naar binnen moet.
  5. Selecteer de dagen waarvoor je deze persoon wil accrediteren.
  6. In het accreditatie menu kun je aangeven op welke accreditaties dit individu recht heeft. Dit doe je door aantallen (cijfers) in te vullen achter de desbetreffende accreditatie(s).
  7. Wanneer je precies deze accreditatie opties later nog een keer voor ander wilt gebruiken kun je deze instellingen opslaan als template.
  8. Klik op ‘Toevoegen’, en je bent klaar!

* Als de RSVP optie is ingeschakeld geldt voor iedereen, los toegevoegd of via een bezoekerslijst dat zij de uitnodiging moeten accepteren om hun ticket te kunnen ontvangen.