Modules

In2Event is een modulair opgebouwd systeem. Dit houdt in dat er verschillende modules kunnen worden afgenomen, afhankelijk van de behoefte van de organisatie. In2Event bestaat uit 3 modules, De Core, Productie en de Programma module. Hieronder vind je een omschrijving per module.

De Core

De Core is de basis van In2Event. Met deze module kun je gemakkelijk crowd lijsten versturen naar je crew, gasten, vips, pers etc. Ook kun je gepersonaliseerde briefings versturen met e-tickets. Uiteraard zijn er nog meer features en mogelijkheden voor de Core! Wanneer je gebruik maakt van In2Event, is de core altijd een onderdeel wat je afneemt. Zonder de Core geen In2Event.

Productie

Met de opties van de productie module kun je grote aanvragen van productionele benodigdheden managen. Je kunt leveranciers de mogelijkheid geven om productie benodigdheden, crew lijsten en accommodaties in te laten vullen. Bepaal enkel de opties en limieten over wat er kan worden aangevraagd en de leveranciers doen het werk! 

Program

Met de programma module kun je je artiestenmanagement van begin tot eind beheren.  Je kunt stages aanmaken, een timetable en beheer het artiestenprofiel. Met info sheets kun je alle benodigde informatie opvragen bij agencies om vervolgens automatisch gegenereerde itineraries uit te kunnen sturen. 

Mochten er bepaalde features of modules niet zichtbaar zijn in jouw account, dan kan dit te maken hebben met dat de module nog niet is geactiveerd.