Team

Vanuit het Launchpad kom je op de team pagina. Op deze pagina kun je gebruikers toevoegen, Rollen en rechten instellen en beheren en gebruikers verwijderen. Lees hieronder meer over deze onderwerpen.

Toevoegen van gebruikers
Op de team pagina kun je gebruikers toevoegen aan jouw account en/of evenementen. Lees hier meer over het toevoegen van gebruikers.

Rollen & rechten
Je kunt instellen welke rechten en rollen gebruikers mogen hebben in het account en voor evenementen. Wanneer je dit doet, houd je in de hand wat gebruikers kunnen zien en doen binnen de evenementen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de artist handlers alleen de programma module kunnen inzien. Je kunt voor elk onderdeel bepalen of een gebruiker gegevens mag bekijken, toevoegen, bewerken en/of verwijderen.
Wanneer je een rol aanmaakt kun je deze opslaan en gemakkelijk aan meerdere (nieuwe) gebruikers toewijzen. Je hoeft dus niet per gebruiker alle rechten na te lopen en in te stellen.
Je kunt per evenement, per gebruiker een rol instellen. Een gebruiker kan dus voor evenement A volledige toegang hebben maar voor evenement B een andere rol hebben en alleen de productie module zien.

Verwijderen van gebruikers
Je kunt gebruikers verwijderen uit je account of gebruikers verwijderen uit een evenement.

Gebruikers verwijderen uit een evenement;

  1. Ga naar het Launchpad en klik ‘Team’ en ‘Gebruikers’.
  2. Klik de gebruiker in kwestie aan.
  3. Vervolgens scrol je naar het desbetreffende evenement en klik je ‘Geen rol’ aan.
  4. Voila!

Gebruikers verwijderen uit het account;

  1. Ga naar het Launchpad en klik ‘Team’ en ‘Gebruikers.
  2. Klik de gebruiker in kwestie aan.
  3. Vervolgens scrol je naar onder tot je niet verder meer kunt en daar zie je een optie ‘account verwijderen’.
  4. Klik hierop en de gebruiker is verwijderd uit je account!