Artiesten toevoegen aan de line-up

Er zijn verschillende manieren waarop artiesten kunnen worden toegevoegd aan je line-up. Je kunt een artiest toevoegen via je blokkenschema of via het artiestenoverzicht.

A. Line-up bewerken via het blokkenschema

1. Ga naar ‘Programma’ / ‘Blokkenschema’.
  2. Welke starttijd wens je voor deze artiest? Zoek het juiste podium op en klik op het gewenste tijdsvak. Je kunt ook klikken op ‘Tijdslot toevoegen’.
  3. Zoek en selecteer de artiest die je wilt toevoegen.
    Je kunt ook in in de zoekbalk een naam van een nieuwe artiest in om deze toe te voegen. Geef dan ook het aantal personen aan en klik op ‘Artiest toevoegen’.
  4. Vul de gevraagde gegevens in. Wat zijn de tijden van het optreden? Wat is de boekingstatus?
  5. Klik op ‘Artiest toevoegen’ en je bent klaar!

B. Line-up bewerken via het artiesten overzicht

1. Ga naar ‘Programma’ / ‘Artiesten’.
  2. Klik op ‘Tijdsslot toevoegen’.
  3. Selecteer de artiest welke je wilt toevoegen en vul de opgevraagde informatie in.
  4. Klik op ‘Optreden toevoegen’.
  5. Klaar!