Bekijken en downloaden van rapporten

Van (bijna) alle ingevoerde informatie zijn rapporten te bekijken en te downloaden. Denk hierbij aan accreditatie totalen, accreditaties per bedrijf, totalen van accommodaties of alle gasten per artiest.

Onderstaand worden de stappen weergegeven hoe je een rapport kunt bekijken en downloaden:

1. Selecteer het evenement vanuit het ‘Launchpad’.
  2. Ga naar ‘Rapporten’ onderaan in het linkermenu.
  3. Selecteer het rapport dat je wilt bekijken.
  4. Klik op ‘Open rapport’.

5. De lijst zal automatisch worden geopend. Bovenaan de pagina zie je verschillende opties voor het downloaden van het rapport. Je kunt het rapport downloaden als een CSV, Excel, PDF. Ook kun je het printen.

That’s it!